Анализатор за наличие на алкохол в дъха Go to product page

  • Производител: EnviteC
  • Модел: AlcoQuant 6020
  • Наличност: В наличност

Последната генерация анализатор на алкохол в дъха “AlcoQuant 6020”. С него бързо, лесно и сигурно може да се отчете наличието на алкохол в издишания въздух. Благодарение на прогресивната технология и модерните компоненти, използвани в апарата, се избягват грешките в отчитането и влиянието на етерични масла като евкалипт, мента и др. или на цигарения дим.

“AlcoQuant” осигурява необходимата хигиеничност, както за тествания, така и за тестващия, благодарение на еднократните мундщуци, невъзможността издишаният въздух да се върне обратно и отвеждането му встрани от извършващия измерването. Работата с него е изключително лесна (използват се само три бутона). Има дисплей с подсветка, самостоятелен тест за готовност за работа, бързо измерване и ергономичен дизайн. Апаратът работи с батерии, осигуряващи до 1600 измервания, има РС интерфейс и памет до 9999 измервания.

 

Ако се интересувате от този апарат и желаете да получите повече информация, моля натиснете тук или се свържете с нас по удобен за Вас начин, за да получите компетентна помощ по вълнуващите Ви въпроси.