Рекламации и замяна

  Според ЗЗП /закона за защита на потребителите/ всеки клиент на Г и Т ЕООД има право да предяви рекламация при констатирани липси, дефекти или несъответствие с направената поръчка, като предварително е уговорил връщане или замяна с наш консултант и е получил потвърждение за това. Артикули, изпратени без предупреждение
от страна на клиента не се приемат обратно. Можете да се свържете с консултант на тел: 0889 343400. Срокът за рекламация е 3 (три) дни от датата на получаване на стоката. Артикулът може да бъде заменен за същия артикул, съответстващ на поръчания (ако има такъв) или друг артикул. Ако стойността на новоизбрания артикул надвишава заплатената сума, разликата се доплаща. Връщането се осъществява при следните условия: Запазен добър търговски вид (стоката не е повредена, надраскана, с нарушена цялост и опаковка).

  • ​Не са налице повреди, причинени от неправилна употреба.
  • Запазена оригинална опаковка и етикет.
  • Стерилни продукти не подлежат на замяна.

Транспортните разходи за връщане на стока са за сметка на клиента. При замяна на стока транспортните разходи са за сметка на клиента и в двете посоки. Можете да уговорите замяна на тел. 0889 343400. След приемане на върнатия артикул новият се изпраща на същия ден, освен ако не е уточнено друго.